Jag har faktiskt..

Bloggat idag! Men inlägget försvann och jag hade som vanligt inte tid att skriva om det. Dagen har varit helskön verkligen! Trots att jag hade grymt svårt att gå upp i morse och verkligen hade dödat för att få lägga ner huvudet på kudden och dra mitt mysiga täcke över huvudet.

Vi har haft Spa och Manikyr på schemat idag. Megamys! Men eftersom att jag redan har mina American Nails som jag gjorde i USA så fick jag överleva utan fransk manikyr och vissa andra små detaljer på naglarna. Jag fick i alla fall en härlig peeling på händerna, nagelbandsolja och fick dem filade och lackade. Mycket bra!

Jag har i helgen funderat över hur länge mina naglar kommer att hålla. Man liksom går och nästan väntar på att man ska råka slå i eller klanta till sig med något finger så att någon nagel fläks upp. Känner att de börjar hända saker och att min riktiga nagel börjar växa och liksom vilja putta undan mina gelénaglar snart.

Så blev jag glad när Åsa (min Stylistlärare) sa att hon trodde att de kunde sitta i någon månad till om jag bara sköter dem på rätt sätt och filar till dem och håller ett öga på dem, om man säger så.


Såhär ser dem ut. (Har haft dem i 2 veckor).

Efter skolan tog jag och Annie bussen ner till stan. Vi skildes åt då jag gick upp mot väster för att hämta pappas födelsedagspresent. Efter det mötte jag upp Jakob för en fika på Claras. Mycket trevligt!


Nu tänkte jag kila ner för trapporna och se om det finns något kvar av kladdkakan sen igår.
Vi får väl se vad jag hittar.
OM jag hittar något.
Ida är inte lite illa ute imorgon annars.
Hehe.


Godnatt ♥




/J.C♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0